Website laten maken binnen 24 uur

Snel een website nodig? Wij kunnen dit binnen 24 uur regelen voor eenmalig €150,- excl. BTW. Scherpe prijs, binnen 24 uur online en een professionele uitstraling.

Binnen 24 uur online

Schaalbaar op pc, tablet en mobiel

Kies zelf welke pagina’s er aanwezig moeten zijn

In de huisstijl van jouw bedrijf

Website laten maken met spoed

Ben je op zoek naar een website bouwer die met spoed een website kan maken? Best Websites biedt jou de oplossing. Wij maken de website op basis van jouw voorkeuren en zorgen dat hij binnen 24 uur online te bereiken is. Dus heb jij snel een website nodig? Stel jouw website samen via ons Spoed website formulier, de prijs wordt meteen berekend zodat je nooit tegen onverwachte kosten aanloopt. Ons team zet zich direct aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw website binnen 24 uur online staat en te bereiken is via de gekozen domeinnaam. En dat alles voor de scherpe prijs van €150,- excl. btw. Er zijn nog optionele toevoegingen te kiezen tegen meerprijs. Dus waar wacht je nog op? Laat nu snel jouw website maken met spoed door Best Websites.

Website of webshop laten maken

Waarom kiezen voor Best Websites?

Het team van Best Websites denkt altijd met u mee en stopt niet tot u helemaal tevreden is. Ons draait het niet om geld maar om 100% tevreden klanten.

Website laten maken tegen een scherpe prijs

Doordat wij van Best Websites al vele jaren ervaring hebben in het bouwen en onderhouden van websites kunnen wij websites niet alleen super mooi en professioneel maken, maar ook nog eens snel en tegen een scherpe prijs. Dat maakt ons uniek.

24/7 support

Wij zijn altijd bereikbaar! Is er iets met uw website of wilt u gewoon even een babbeltje doen? Dan kan u ons altijd bereiken.

Hoe werkt een spoed website laten maken binnen 24 uur?

1. Ga naar het spoed website aanvraag formulier.2. Vertel ons hoe de website moet gaan heten, wat informatie over het bedrijf en kies de pagina’s, kleuren en teksten.3. Kies een voorbeeld website. Wij hebben 3 voorbeeld website’s gemaakt en op basis van de gekozen voorbeeld website gaan wij jouw website maken.4. Op basis van de hoeveelheid pagina’s en jouw voorkeuren berekend ons formulier een scherpe prijs, reken dit af.

5. Verstuur het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en zorgen dat de website binnen 24 uur online is.

Wat kost het laten maken van een spoed website?

Een website laten maken met spoed is zeer voordelig bij Best Websites, wij maken namelijk al een spoedwebsite voor maar €150,- excl. BTW! Als je de exacte prijs wil weten kan je het beste ons spoedwebsite aanvraag formulier invullen, de prijs voor de spoedwebsite wordt berekend op basis van de hoeveelheid pagina’s en de extra opties die je kiest. Wij hebben alle extra kosten duidelijk bij de opties vermeld zodat je nooit voor een verassing komt te staan.

Bij een spoedwebsite krijgen je het volgende:

  • Binnen 24 uur een professionele website op basis van jouw voorkeuren
  • Een domeinnaam naar keuze (bijvoorbeeld jouwbedrijf.nl), deze is een jaar geldig en mag altijd verlengd worden.
  • De website voor een maand (of langer) gehost op onze snelle webhosting
  • De pagina’s worden seo geoptimaliseerd en aangemeld bij Google om hem zo snel mogelijk vindbaar te maken
  • Een SSL certificaat (slotje naast de domeinnaam) die bewijst dat je website veilig is
  • De mogelijkheid om zelf de foto’s en teksten aan te passen via een zeer eenvoudig beheerpaneel

Voor dit bedrag krijg je een domeinnaam voor een jaar (bijvoorbeeld uwbedrijfsnaam.nl), webhosting voor een maand, een professionele website

Spoed website binnen 24-uur online

Eenmalig bedrag

€150

Binnen 24 uur online

Geen onverwachte kosten

Gemaakt voor computers, tablets en mobiele telefoons

Meer dan 10 jaar ervaring

Professioneel en uniek design

Stel je spoed website samen

Website voorkeuren

Bijvoorbeeld: uwbedrijfsnaam.nl of uw-bedrijfsnaam.nl. Wij controleren of de gewenste domeinnaam beschikbaar is en geven eventueel alternatieven aan.
Welke voorbeeld website spreek jouw het meeste aan?(Vereist)
Wij gebruiken deze voorbeeld website als inspiratiebron voor de pagina's, kleuren, teksten en afbeeldingen van jouw nieuwe website. Let niet op de kleuren en afbeeldingen, deze maken we op basis van de huisstijl van jouw bedrijf.

Website met spoed

Heb je haast met het online zetten van je website? Geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in het snel bouwen van professionele websites op spoedopdrachten. Als je een aanvraag indient via ons aanvraagformulier en alle benodigde informatie aanlevert, kunnen we direct aan de slag met het maken van je website. Onze service biedt zelfs de mogelijkheid om je website binnen 24 uur online te zetten. In sommige gevallen zelfs binnen 12 uur! Kies uit een selectie van beschikbare thema’s om je website de juiste uitstraling te geven. En als je later nog wilt uitbreiden met extra pagina’s of plugins, kan dat altijd nog. Dus, heb je een website met spoed nodig? Wacht niet langer en vraag vandaag nog aan via ons aanvraagformulier.

Gecrashte website met spoed repareren

Is je website ineens offline en weet je niet hoe je het moet repareren? Of ben je op zoek naar een spoed websitebouwer? Zoek niet verder, want wij zijn er om je snel te helpen! Onze team van experts staat klaar om je website razendsnel te repareren of opnieuw op te bouwen. En het mooie is, we kunnen dit vaak binnen 24 uur voor je regelen. Of je nu een serverprobleem of hostprobleem hebt, of je website gewoon gecrasht is, wij zorgen dat je weer snel online bent.

En zelfs als je nog geen website hebt en snel online wilt zijn, ben je bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van je wensen en het materiaal dat je aanlevert, maken wij een tijdscalculatie voor je. Dus, heb je een spoedgeval met je website? Aarzel niet en neem direct contact op met ons team, wij zorgen dat je snel weer online bent!

WordPress website repareren spoed

Word je geplaagd door problemen met je WordPress website? Of is je website gecrasht en je weet niet hoe je het moet repareren? Geen zorgen, ons team van experts is hier om je snel te helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het snel repareren van WordPress websites, of het nu gaat om problemen met de server waar je website gehost is of een crash. Onze service is gericht op snelheid, dus wij lossen dit vaak binnen 24 uur op zodat je snel weer online bent.

Maar wacht er niet mee totdat je website problemen heeft, wij kunnen ook razendsnel een nieuwe WordPress website voor je maken zodat je snel weer online vindbaar bent. Ongeacht of je een bestaande website wil laten repareren of een nieuwe website wilt laten maken, wij zijn hier om je snel te helpen. Dus, heb je een spoedgeval met je WordPress website? Aarzel niet en neem direct contact op met ons team, wij zorgen dat je snel weer online bent!

Spoed WordPress website laten maken

Heb je haast met het online zetten van je website? Geen paniek, want wij kunnen je snel helpen met het maken van een WordPress website. Zodra wij je aanvraag voor een spoedklus binnenkrijgen, springt ons team meteen in actie. En voordat je het weet, heb jij binnen 24 uur een prachtige WordPress website.

Dus, heb je haast met het maken van een WordPress website? Laat het ons weten, wij zorgen dat je snel online bent!