Een professionele website maken

Een nieuwe look nodig? Of start u een nieuw bedrijf? Wij kunnen met u samenwerken om uw perfecte website te ontwerpen.

Ontwerp en ontwikkeling van professionele websites

Wij van Best-Websites.nl zijn gespecialiseerd in het creëren van een moderne, geavanceerde website die is ontworpen om te werken op meerdere apparaten, waaronder smartphones en tablets. De meeste van onze sites zijn (tenzij specifiek gevraagd) direct klaar voor mobiel, dit wordt ook wel een responsive of mobiel vriendelijke website genoemd. Een mobiel vriendelijke website biedt gebruikers een fantastische ervaring op meerdere apparaten die over het algemeen in verschillende vormen en maten zijn. We kunnen verschillende Content Management Systemen (CMS) naar uw keuze implementeren of op basis van onze uw eisen de meest geschikte cms kiezen. Een content management systeem biedt u de flexibiliteit om uw website gemakkelijk bij te werken.

Bij het maken van een professionele website of webshop houden wij rekening met verschillende aspecten. Ben je niet overtuigd van jouw kennis of vaardigheden of wil je er simpelweg gewoon zeker van zijn dat een professional deze klus vlekkeloos uitvoert? Dan kies je voor Best-Websites.nl. Wij hebben hier onze corebusiness van gemaakt, dus een website maken is voor ons geen enkel probleem! Wij bouwen elke website op maat!

Een professionele website voldoet aan de volgende eisen:

  • Goed vindbaar in zoekmachines
  • Mobiel vriendelijk
  • Een duidelijk menu
  • Design in huisstijl
  • Professionele afbeeldingen
  • Goede call-to-action
  • Responsive voor de optimale webervaring
  • Kwalitatieve en unieke foto’s
  • Veiligheid middels een SSL certificaat

Ontelbaar veel opties

Door de brede kennis en diensten van Best Websites zijn er vele aspecten waar wij rekening mee kunnen houden voor jou. Het eerste waar wij rekening mee houden, is natuurlijk het bezoekersaantal: je wilt dat veel mensen op jouw website terecht komen. Hoe doen we dit? Door potentiële bezoekers te bereiken via zoekmachines als Google. Wij zorgen ervoor dat de zoekmachine jouw website kan lezen. Door vervolgens gebruik te maken van SEO, kun je optimaal scoren in zoekmachines en gratis bezoekers trekken naar jouw website. Daarnaast houden we, voor een optimaal gebruikersgemak, altijd rekening met de structuur van de website.

Een professionele website in jouw huisstijl

Best Websites kan naast een duidelijke website ook zorgen voor een professioneel ontwerp in jouw eigen huisstijl. Heb je nog geen huisstijl of logo? Dat is geen probleem; Best Websites heeft ervaren designers in huis. Ook als je een webshop hebt of wilt beginnen, zijn wij je graag van dienst. Alle websites bij Best Websites zijn voorzien van een Content Management Systeem (CMS) waarbij je gemakkelijk zelf jouw website (of webshop) kunt beheren.

Ook is het belangrijk dat je gebruik maakt van professionele afbeeldingen op jouw website. Maak geen gebruik van standaard afbeeldingen zoals stockfoto’s, maar laat de afbeeldingen door een professionele fotograaf maken. Deze foto zijn uniek en dragen bij aan de authenticiteit en geloofwaardigheid van jouw website.

Veiligheid van jouw website

Vanaf 2017 is de wetgeving over de veiligheid van websites aangescherpt. Het is nu verplicht om een SSL certificaat in jouw website te hebben om misbruik, fraude en datalekken te voorkomen. Alle websites die Best Websites vanaf nu bouwt zijn voorzien van een SSL certificaat. Is jouw website voor 2017 gemaakt? Dan is het belangrijk dat uw website ook voorzien is van een SSL certificaat, zodat de website aan de veiligheidseisen voldoet die zijn vastgelegd in de Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens). Heeft u nog geen SSL certificaat? Wacht dan niet langer! Best Websites helpt je graag met een SSL certificaat in te bouwen in jouw website of webshop.

Kwalitatieve foto’s in jouw website

Vaak wordt geen aandacht besteed aan foto’s in de website, maar een mens is hoofdzakelijk visueel ingesteld en dus zijn foto’s van wat je te bieden hebt of wat voor soort bedrijf je bent van groot belang. Belangrijk zijn dan als er foto’s inkomen, dat deze door jouzelf of anderen gemaakt zijn, unieke en kwalitatieve foto’s. Ook daarin kunnen wij helpen.

Wil je meer weten of een website laten maken?

Op zoek naar een professionele website? Best Websites kan je daar bij helpen, welke producten of diensten je ook aanbiedt. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag om online succes te behalen. Naast het het bouwen van jouw website, kunnen wij ook de online marketing voor je uit handen nemen. Je kunt contact met ons opnemen via 06 – 15 37 70 41 of stuur een e-mail naar info@best-websites.nl. Benieuwd naar ons werk? Klik hier voor een aantal recente projecten.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Menu