Ga voor online succes! Complete Website laten maken v.a. € 350,-

Binnen 1 week online

Geschikt voor pc, tablet en mobiel

Goed vindbaar in Google

In de huisstijl van jouw bedrijf

Professionele website laten maken

Bent u opzoek naar een webdesign bureau die gespecialiseerd is in het maken van professionele websites en webshops? Of wilt u gewoon een unieke website laten maken om uw online vindbaarheid te vergroten? Wellicht bent u net gestart met uw eigen bedrijf en wilt u een passende website laten maken? Dan bent u bij Best Websites aan het juiste adres.

  •  Razendsnel uw nieuwe website online
  •  Geen halve afspraken of extra kosten
  •  U zit niet vast aan een contract

Wij luisteren zorgvuldig naar de eisen die u stelt, zodat we uw inhoudsbehoeften volledig kunnen realiseren. Op deze manier krijgt u een website en een ontwerp dat past bij uw bedrijf en toont de website precies wat belangrijk is voor uw bedrijf.

Website of webshop laten maken

WordPress website laten maken

Heeft uw website vernieuwing nodig of bent u net een nieuw bedrijf begonnen? Wij van Best Websites staan voor u klaar. Wij luisteren zorgvuldig naar de eisen die u stelt, zodat we uw inhoudsbehoeften volledig kunnen begrijpen, rekening houdend met uw functionele vereisten. Op deze manier krijgt u een website en een ontwerp dat hand in hand samenwerkt en u een uitstekende mate van flexibiliteit en controle biedt.

De meeste websites die we aanbieden, maken gebruik van het populaire WordPress content management systeem. WordPress is fantastisch omdat het ongelooflijk flexibel is als het gaat om het bieden van uitstekende functionaliteit. Er zijn zoveel goed ondersteunde gratis en betaalde plug-ins beschikbaar, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het betekent ook dat we de moeilijkheden van op maat gemaakte softwareontwikkeling kunnen vermijden.

All-in website pakket

Eenmalig bedrag

€350

Binnen 1 week online

Nooit onverwachte kosten

Wij zijn pas klaar als u 100% tevreden bent

Meer dan 10 jaar ervaring

Professioneel en uniek design

Volledig mobiel vriendelijk

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN

Wil je snel en doeltreffend online? Wij kijken samen waar jou online kansen liggen. Laat vrijblijvend je wensen achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Waarom kiezen voor Best Websites?

Het team van Best Websites denkt altijd met u mee en stopt niet tot u helemaal tevreden is. Ons draait het niet om geld maar om 100% tevreden klanten.

Website laten maken tegen een scherpe prijs

Doordat wij van Best Websites al vele jaren ervaring hebben in het bouwen en onderhouden van websites kunnen wij websites niet alleen super mooi en professioneel maken, maar ook nog eens snel en tegen een scherpe prijs. Dat maakt ons uniek.

24/7 support

Wij zijn altijd bereikbaar! Is er iets met uw website of wilt u gewoon even een babbeltje doen? Dan kan u ons altijd bereiken.

Een professionele website in jouw huisstijl

Best Websites kan naast een duidelijke website ook zorgen voor een professioneel ontwerp in jouw eigen huisstijl. Heb je nog geen huisstijl of logo? Dat is geen probleem; Best Websites heeft ervaren designers in huis. Ook als je een webshop hebt of wilt beginnen, zijn wij je graag van dienst. Alle websites bij Best Websites zijn voorzien van een Content Management Systeem (CMS) waarbij je gemakkelijk zelf jouw website (of webshop) kunt beheren.

Ook is het belangrijk dat je gebruik maakt van professionele afbeeldingen op jouw website. Maak geen gebruik van standaard afbeeldingen zoals stockfoto’s, maar laat de afbeeldingen door een professionele fotograaf maken. Deze foto zijn uniek en dragen bij aan de authenticiteit en geloofwaardigheid van jouw website.

Ontelbaar veel opties

Door de brede kennis en diensten van Best Websites zijn er vele aspecten waar wij rekening mee kunnen houden voor jou. Het eerste waar wij rekening mee houden, is natuurlijk het bezoekersaantal: je wilt dat veel mensen op jouw website terecht komen. Hoe doen we dit? Door potentiële bezoekers te bereiken via zoekmachines als Google. Wij zorgen ervoor dat de zoekmachine jouw website kan lezen. Door vervolgens gebruik te maken van SEO, kun je optimaal scoren in zoekmachines en gratis bezoekers trekken naar jouw website. Daarnaast houden we, voor een optimaal gebruikersgemak, altijd rekening met de structuur van de website.

Veiligheid van jouw website

Vanaf 2017 is de wetgeving over de veiligheid van websites aangescherpt. Het is nu verplicht om een SSL certificaat in jouw website te hebben om misbruik, fraude en datalekken te voorkomen. Alle websites die Best Websites vanaf nu bouwt zijn voorzien van een SSL certificaat. Is jouw website voor 2017 gemaakt? Dan is het belangrijk dat uw website ook voorzien is van een SSL certificaat, zodat de website aan de veiligheidseisen voldoet die zijn vastgelegd in de Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens). Heeft u nog geen SSL certificaat? Wacht dan niet langer! Best Websites helpt je graag met een SSL certificaat in te bouwen in jouw website of webshop.

Kwalitatieve foto’s in jouw website

Vaak wordt geen aandacht besteed aan foto’s in de website, maar een mens is hoofdzakelijk visueel ingesteld en dus zijn foto’s van wat je te bieden hebt of wat voor soort bedrijf je bent van groot belang. Belangrijk zijn dan als er foto’s inkomen, dat deze door jouzelf of anderen gemaakt zijn, unieke en kwalitatieve foto’s. Ook daarin kunnen wij helpen.

Wil je meer weten of een website laten maken?

Op zoek naar een professionele website? Best Websites kan je daar bij helpen, welke producten of diensten je ook aanbiedt. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag om online succes te behalen. Naast het het bouwen van jouw website, kunnen wij ook de online marketing voor je uit handen nemen. Je kunt contact met ons opnemen via 06 – 15 37 70 41 of stuur een e-mail naar info@best-websites.nl. Benieuwd naar ons werk? Klik hier voor een aantal recente projecten.

WordPress website laten maken

Ben je recent gestart als zzp’er of ondernemer? Natuurlijk wil je dan een professionele website. De meeste websites die we aanbieden, maken gebruik van het populaire WordPress content management systeem. WordPress is fantastisch omdat het ongelooflijk flexibel is als het gaat om het bieden van uitstekende functionaliteit. Er zijn zoveel goed ondersteunde gratis en betaalde plug-ins beschikbaar, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het betekent ook dat we de moeilijkheden van op maat gemaakte softwareontwikkeling kunnen vermijden.

Waarom je het bouwen van een website uitbesteedt aan Best Websites

Waarom een WordPress websie laten bouwen door Best Websites? Het maken van een website neemt veel kostbare tijd in beslag. Waarom 2 maand lang met hoofdpijn rondlopen als wij van Best Websites klaar staan om dit allemaal voor u te doen!? En ook nog eens binnen 1 week. Het is fijn als er een expert beschikbaar is die met u meedenkt en jou dit werk uit handen neemt, zodat u zich volledig kan focussen op uw eigen bedrijf.

Boost uw onderneming met een door ons gemaakte website!

Bent u opzoek naar een webdesign bureau die gespecialiseerd is in het maken van professionele websites en webshops? Of wilt u gewoon een unieke website laten maken om uw online vindbaarheid te vergroten? Wellicht bent u net gestart met uw eigen bedrijf en wilt u een passende website laten maken? Dan bent u bij Best Websites aan het juiste adres.

  •  Geen lange wachttijden voordat u geholpen wordt
  •  Geen halve afspraken. U weet altijd precies waar u aan toe bent.
  •  U zit niet vast aan een contract. U kunt weg wanneer u dat wilt.

Bedrijven kunnen tegenwoordig niet meer om het laten maken van een website heen. Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf en moet er voor zorgen dat u gevonden wordt op het internet. Best Websites maakt betaalbare websites die winstgevend zijn. Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor zaken als het ontwerpen van je logo, folder, of visitekaartje. Als u kiest voor Best Websites heeft u alles wat u nodig heeft onder één dak.