Professionele website laten maken in Oss

U heeft maar één kans om een eerste indruk te maken. Wij van Best Websites zorgen ervoor dat uw bezoekers direct de juiste ervaring krijgen op uw website. We hebben inmiddels talloze website projecten afgerond in heel Nederland. Onze websites worden vanuit Best gebouwd in het WordPress platform, een CMS dat Google-vriendelijk en eenvoudig in gebruik is.

Ontwerp en ontwikkeling van professionele websites

Een website is een verzameling van samenhangende webpagina’s met gegevens, zoals tekst, video en afbeeldingen. Tegenwoordig is een website voor ieder bedrijf niet meer weg te denken, omdat je met jouw website laat zien wie je bent. Het is als het ware jouw digitale visitekaartje. Maar het is meer dan dat. Wat tegenwoordig nog belangrijker is; met een professionele website zorg je ervoor dat je vindbaar bent voor (potentiële) klanten en stimuleert jou verkopen. En dát kan je veel opleveren!

Bij het maken van een professionele website of webshop houden wij rekening met verschillende aspecten. Ben je niet overtuigd van jouw kennis of vaardigheden of wil je er simpelweg gewoon zeker van zijn dat een professional deze klus vlekkeloos uitvoert? Dan kies je voor Best-Websites.nl. Wij hebben hier onze corebusiness van gemaakt, dus een website maken is voor ons geen enkel probleem! Wij bouwen elke website op maat!

Een professionele website voldoet aan de volgende eisen:

  • Goed vindbaar in zoekmachines
  • Mobiel vriendelijk
  • Een duidelijk menu
  • Design in huisstijl
  • Professionele afbeeldingen
  • Goede call-to-action
  • Responsive voor de optimale webervaring
  • Kwalitatieve en unieke foto’s
  • Veiligheid middels een SSL certificaat

Wij nemen u werk uit handen

Jij bent de expert in jouw werkgebied en je bent op zoek naar een webdesigner die een website kan maken die werkt. Klopt, je hebt waarschijnlijk de kennis om zelf de website te maken, maar waarom zou je dat willen? Ons werk is niets anders dan waanzinnige website te maken terwijl jij je onderneming kan leiden. Voordat we beginnen met het bouwen van jouw website, zoeken we eerst uit waar je onderneming voor staat zodat we een goed beeld hebben wat je zoekt in een website. We houden je up-to-date over de ontwikkeling van je website, zodat je op de hoogte bent, waar we mee bezig zijn.

Hoger in Google

We zullen open kaart met je spelen; het is zeer lastig om bovenaan in Google te komen voor een hagelnieuwe website. Maarrrr…als je liever gisteren, dan vandaag op de eerste pagina van Google wilt staan, dan moet je een bepaalde stappenplan volgen bij het maken van de website. Wanneer we jouw website plannen, tekenen en dan bouwen, hebben we altijd de vindbaarheid van je website in gedachte. Alles wat we dan doen zal jou helpen meer zichtbaar te zijn in de zoekresultaten. We hebben vele klanten geholpen om op de eerste pagina van Google te komen en we zullen je adviseren om hetzelfde te bereiken.

Veiligheid van jouw website

Vanaf 2017 is de wetgeving over de veiligheid van websites aangescherpt. Het is nu verplicht om een SSL certificaat in jouw website te hebben om misbruik, fraude en datalekken te voorkomen. Alle websites die Best Websites vanaf nu bouwt zijn voorzien van een SSL certificaat. Is jouw website voor 2017 gemaakt? Dan is het belangrijk dat uw website ook voorzien is van een SSL certificaat, zodat de website aan de veiligheidseisen voldoet die zijn vastgelegd in de Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens). Heeft u nog geen SSL certificaat? Wacht dan niet langer! Best Websites helpt je graag met een SSL certificaat in te bouwen in jouw website of webshop.

Kwalitatieve foto’s in jouw website

Vaak wordt geen aandacht besteed aan foto’s in de website, maar een mens is hoofdzakelijk visueel ingesteld en dus zijn foto’s van wat je te bieden hebt of wat voor soort bedrijf je bent van groot belang. Belangrijk zijn dan als er foto’s inkomen, dat deze door jouzelf of anderen gemaakt zijn, unieke en kwalitatieve foto’s. Ook daarin kunnen wij helpen./vc_column_text]

Wil je meer weten of een website laten maken?

Op zoek naar een professionele website? Best Websites kan je daar bij helpen, welke producten of diensten je ook aanbiedt. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag om online succes te behalen. Naast het het bouwen van jouw website, kunnen wij ook de online marketing voor je uit handen nemen. Je kunt contact met ons opnemen via 06 – 15 37 70 41 of stuur een e-mail naar info@best-websites.nl. Benieuwd naar ons werk? Klik hier voor een aantal recente projecten.

Menu