Een professionele webshop laten maken

Een webshop laten maken die overtuigd en goed scoort in Google? De webbouwers van Best Websites hebben jarenlange ervaring in het maken van webshops die niet alleen mooi ogen, maar ook goed presteren in Google. Wat is immers het nut van een webshop als deze vervolgens niet gevonden wordt?

Iedere onderneming is uniek. Daarom ontwerpen we niet alleen op maat, maar denken we ook mee over de ‘customer journey’ van jouw klanten. Reken daarom op geavanceerd webdesign, met conversie verhogende ‘call-to-actions’ en Google-vriendelijke productpagina’s.

Goede vindbare websites de kern voor online success.

Website laten maken die goed gevonden worden in zoekmachines? Dat is exact wat wij voor onze klanten doen. Wij maken vanuit Best (Regio Eindhoven) goede vindbare websites voor bedrijven, overheidsinstanties en zzp-ers. Al onze nieuwe websites zijn “responsive” mobiel en zoekmachine vriendelijk gebouw waardoor u de beste prestatie zult behalen. Uw website is toch ook uw visitekaartje waar u uw potentiële klanten ontvangt en met hen in contact komt. U wilt toch ook gevonden worden? Met onze goede vindbare websites kunnen potentiële klanten uw ook echt vinden.

Alle websites die we maken zijn geweldig vormgegeven, kunnen eenvoudig worden beheerd met de kracht van de page builder in het CMS. De webpagina worden namelijk zo ingericht om klanten te helpen en bovendien draagt een professionele bedrijfswebsite bij aan de vindbaarheid in Google. U wilt namelijk gevonden worden door prospects. Als ondernemer kun je daarom niet zonder zo’n site. Ook z’on website laten ontwerpen voor je bedrijf vul dan het formulier op de site in dan nemen wij contact met u op.

Een webshop van Best Websites:

  • trekt veel bezoekers;
  • is altijd conversiegericht;
  • werkt goed op mobiele apparaten;
  • sluit aan bij jouw wensen;
  • heeft een eigen CMS;
  • wordt goed gevonden in Google;
  • laat jouw online omzet stijgen.

Best Websites denkt met je mee

Naast het bouwen van websites voor bedrijven en organisaties maakt Best Websites regelmatig ook webshops voor grote én kleine ondernemers. Heb jij al een tijdje het idee om online te gaan verkopen of heb je al een fysieke winkel en zou je willen uitbreiden door je producten ook online aan te bieden? Geen probleem, Best Websites denkt graag met je mee over de mogelijkheden. Ons bedrijf heeft tevreden klanten in heel Nederland!

Jouw webshop laten maken door Best Websites

Nadat je contact met ons hebt opgenomen wordt er een duidelijk plan van aanpak gemaakt, waar de rest van het team van Best Websites mee aan de slag kan. Jouw nieuwe webshop is conversiegericht waardoor jij het meeste uit je bezoekers kunt halen. De inhoud en producten in je webshop kun je zelf eenvoudig beheren doordat wij gebruik maken van het meeste bekende eCommerce CMS van de wereld!

Ontelbaar veel opties

Door de brede kennis en diensten van Best Websites zijn er vele aspecten waar wij rekening mee kunnen houden voor jou. Het eerste waar wij rekening mee houden, is natuurlijk het bezoekersaantal: je wilt dat veel mensen op jouw website terecht komen. Hoe doen we dit? Door potentiële bezoekers te bereiken via zoekmachines als Google. Wij zorgen ervoor dat de zoekmachine jouw website kan lezen. Door vervolgens gebruik te maken van SEO, kun je optimaal scoren in zoekmachines en gratis bezoekers trekken naar jouw website. Daarnaast houden we, voor een optimaal gebruikersgemak, altijd rekening met de structuur van de website.

Een professionele webshop in jouw huisstijl

Best Websites kan naast een duidelijke website ook zorgen voor een professioneel ontwerp in jouw eigen huisstijl. Heb je nog geen huisstijl of logo? Dat is geen probleem; Best Websites heeft ervaren designers in huis. Ook als je een webshop hebt of wilt beginnen, zijn wij je graag van dienst. Alle websites bij Best Websites zijn voorzien van een Content Management Systeem (CMS) waarbij je gemakkelijk zelf jouw website (of webshop) kunt beheren.

Ook is het belangrijk dat je gebruik maakt van professionele afbeeldingen op jouw website. Maak geen gebruik van standaard afbeeldingen zoals stockfoto’s, maar laat de afbeeldingen door een professionele fotograaf maken. Deze foto zijn uniek en dragen bij aan de authenticiteit en geloofwaardigheid van jouw website.

Veiligheid van jouw webshop

Vanaf 2017 is de wetgeving over de veiligheid van websites aangescherpt. Het is nu verplicht om een SSL certificaat in jouw website te hebben om misbruik, fraude en datalekken te voorkomen. Alle websites die Best Websites vanaf nu bouwt zijn voorzien van een SSL certificaat. Is jouw website voor 2017 gemaakt? Dan is het belangrijk dat uw website ook voorzien is van een SSL certificaat, zodat de website aan de veiligheidseisen voldoet die zijn vastgelegd in de Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens). Heeft u nog geen SSL certificaat? Wacht dan niet langer! Best Websites helpt je graag met een SSL certificaat in te bouwen in jouw website of webshop.

Wil je meer weten of een webshop laten maken?

Op zoek naar een professionele webshop? Best Websites kan je daar bij helpen, welke producten of diensten je ook aanbiedt. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag om online succes te behalen. Naast het het bouwen van jouw website, kunnen wij ook de online marketing voor je uit handen nemen. Je kunt contact met ons opnemen via 06 – 15 37 70 41 of stuur een e-mail naar info@best-websites.nl. Benieuwd naar ons werk? Klik hier voor een aantal recente projecten.

Menu