Een professionele logo laten ontwerpen

U wil een logo laten ontwerpen ? Kies dan voor Best Websites als uw partner voor uw logo ontwerp!

Een logo is het belangrijkste deel van de visuele identiteit van uw bedrijf. Het is meer dan alleen en paar letters en een plaatje. Een logo moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf en moet daarmee 1 geheel vormen. Daarnaast is het doel van een logo dat het voor herkenning zorgt en de doelgroep aanpreekt. Bij Best Websites hebben wij dit als geen ander begrepen.

Kom professioneel voor de dag

Wilt u de focus leggen op een sterke combinatie van visuele communicatie enerzijds en een elegante vormgeving anderzijds? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Waarom? Omdat wij ervan overtuigd zijn dat beide evenwaardig zijn, dat zowel de content als de vorm een even hoogwaardige kwaliteit dienen te genieten. Voeg hier een persoonlijke aanpak en u weet precies waar u aan toe bent als u ons onder de arm neemt voor uw logo ontwerp !

Hoe u een logo kan laten maken

Uw visie en ideeën vertalen wij naar een uniek en passend logo. U heeft dus alle zeggenschap in welke kleuren, vormen en lettertypes u graag het logo ziet. Wanneer wij uw opdracht binnen krijgen zal deze binnen enkele werkdagen in behandeling worden genomen. We gaan zo snel mogelijk aan de slag om een aantal concept-ontwerpen te maken op basis van uw wensen en onze creativiteit.

Wanneer de ontwerpen af zijn zal u ze snel in uw mailbox terug vinden. U kunt dan alle tijd nemen om ons de feedback te geven, zodat wij vervolgens weer aan de slag daarmee gaan. Dit proces herhalen we totdat u volledig tevreden bent over uw logo.

Een logo draagt de visie uit van uw bedrijf. Het moet dus perfect passen. U draagt toch liever ook geen kleding dat te groot is?

Kenmerken logo

Een logo moet een aantal kenmerken hebben. Dit zijn de volgende:

  • Een logo moet tijdloos zijn: het is natuurlijk niet de bedoeling dat je logo slechts een jaar of twee meegaat en dan wordt ervaren als oubollig of ouderwets. Een goed logo gaat decennialang mee.
  • Een logo is origineel: je wilt voorkomen dat je logo lijkt op een ander bedrijf, laat staan dat er mogelijk sprake is van plagiaat.
  • Je logo moet eveneens passen bij de branche waarin je werkzaam bent: een logo voor een kinderdagverblijf is anders dan een logo voor een bewindvoeringsbureau.
  • Eenvoud is troef: een eenvoudig logo wordt beter onthouden, is herkenbaar en daarom doeltreffend.
  • Je logo is overtuigend ongeacht het medium waarvoor het wordt gebruikt: denk aan een bedrijfsauto, drukwerk of wanneer je logo in één kleur wordt afgebeeld.

Prijs logo ontwerp

Denk je dat de prijs voor het logo ontwerp niet te betalen is? Dan kun je zelf een logo ontwerpen of kiezen voor een goedkoop logo. Vaak hebben deze logo’s echter niet de kenmerken die zo belangrijk zijn voor een logo. Gelukkig hoeft een logo helemaal niet duur te zijn. Bij Best Websites ontwerpen wij je logo op maat voor €45,- exclusief btw.

Menu